Din väg till bemanningsuppdrag


Så här går det till

Vill du också vara med och förbättra vårdsverige? Så här går det till att bli konsult och bli en del av Pelmatic. Häng med!


1. Intresseanmälan

Det går snabbt att komma i gång och första steget är enkelt. Kontakta någon av våra konsultchefer genom att ringa, maila eller helt enkelt fylla i en intresseanmälan.

2. Dags att lära känna varandra

Det första samtalet handlar om att lära känna varandra. Du har säkert många frågor om oss och vi kommer med stolthet berätta om hur vi tar hand om dig som konsult hos Pelmatic och hur vi arbetar för att förbättra vårdsverige. Vi är så klart väldigt nyfikna på vem du är, din bakgrund och din erfarenhet. Vilka mål och drömmar har du och vad driver dig i din yrkesroll?

3. Kvalitet och säkerhet går först

På vårt ansvar ligger att säkerställa kvaliteten hos våra konsulter. Vi inleder med att titta på ditt CV och en kopia på din yrkeslegitimation. Därefter kontrollerar vi alla våra konsulter noggrant hos Socialstyrelsen och IVO. Vi ringer även de två referenserna som du anger till oss.

4. Vilket uppdrag passar dig?

Vi ger förslag på lämpliga uppdrag helt baserade på dina önskemål och din tillgänglighet. Du väljer det som passar dig och därefter presenterar vi dig för vår uppdragsgivare.

5. Jobbet är ditt!

När uppdragsgivaren tackat ja, får du all information du behöver för att du ska känna dig trygg och kunna fokusera på det du är bäst på. Du behöver inte tänka på det administrativa som boende, resor och avtal, det ordnar vi. Medan du tar hand om vården, tar vi hand om dig.

6. Uppföljning

För att säkerställa kvalitet, säkerhet, trivsel och din arbetsmiljö har vi kontinuerliga avstämningar. Självklart kan du även när som helst kontakta oss med frågor eller om det är något du behöver hjälp med. Din konsultchef finns med dig hela tiden. Vid akuta ärenden som rör ditt uppdrag finns vi alltid tillgängliga på vår jourtelefon.

7. Enkel tidrapportering och löneutbetalning

Tidrapporteringen är enkel och sker direkt i vårt digitala tidrapporteringssystem. För löneanställda betalas lönen ut månadsvis, precis som vid en vanlig anställning. Arbetar du som underkonsult med eget företag, fakturerar du oss direkt enligt överenskommelse.

8. Utvärdering och förbättring

Ansvar, stolthet och arbetsglädje är några av våra ledord och vi jobbar ständigt för att bli ännu bättre. Därför är vi noga med att tillsammans utvärdera alla slutförda uppdrag. Dina svar och åsikter är viktiga för att vi tillsammans ska fortsätta att utvecklas och förbättra vårdsverige.