LÄKARBEMANNING

Jobba som bemanningsläkare

Är du läkare och söker ett nytt sätt att arbeta på? Kanske vill du kunna styra din vardag bättre och arbeta mer flexibelt med uppdrag som passar just dina förutsättningar? Pelmatic är det familjära bemanningsföretaget inom hälso- och sjukvård och vi ger dig en trygg anställning där du helt och hållet kan fokusera på ditt jobb.

Arbetsglädje är ett ledord inom Pelmatic. Det ska genomsyra allt vi gör och kännas ända ut till patienterna. Därför lägger vi stor vikt på att våra konsulter ska trivas och må bra. Ett sätt är genom våra konsultträffar som vi arrangerar regelbundet runt om i Sverige.


Läkaruppdrag i hela Sverige

När du tar uppdrag tillsammans med oss blir du en del av ett kompetent och positivt bemanningsföretag som varje dag stöttar dig i ditt läkaruppdrag. Om du har frågor kan du vända dig direkt till din personliga konsultchef som ser till att du bara behöver fokusera på ditt arbete. Vi håller alltid kontakten och i god tid, innan ditt uppdrag är slut, kan vi tillsammans planera nya framtida uppdrag till dig. Vi erbjuder både korta och långa uppdrag hos såväl regioner som privata vårdgivare. Vårt mål är att du bara ska behöva fokusera på ditt läkaruppdrag, allt annat sköter vi.

Lön och villkor

Pelmatic erbjuder alltid en konkurrenskraftig lön. Vi använder oss av individuell lönesättning där din kompetens och erfarenhet givetvis spelar stor roll. För löneanställda utgår sjuklön och rese- och skadeförsäkring ingår alltid i ditt avtal.


Anställd eller via eget bolag

Du kan välja själv om du vill arbeta som anställd hos oss eller via eget bolag. Vi har stor erfarenhet av båda alternativen och vi diskuterar gärna med dig vad som passar bäst.

Som löneanställd behöver du inte tänka på det administrativa som boende, resor, försäkringar och avtal, det sköter vi. Om du har ett eget bolag, går det också bra. Då fakturerar du oss direkt. Medan du tar hand om vården, tar vi hand om dig!


Varför Pelmatic?

• Flexibelt – Ta kontroll över din egen vardag och välj uppdrag som passar dig.

• Tryggt – Vi har funnits i bemanningsbranschen sedan 1979. Alltid tillgängliga via vår jourtelefon.

• Enkelt – Bara en kontakt. Tillsammans med din konsultchef löser du alla frågor.

• Smidigt – Vi tar hand om allt det administrativa, medan du fokuserar på ditt uppdrag.

Större frihet och bättre livskvalitet!

”Genom att arbeta som konsult kan jag påverka min egen arbetstid och bestämma hur, när och var jag vill arbeta.
Att arbeta genom ett bemanningsföretag har gett mig större frihet och bättre livskvalitet i både mitt privatliv och yrkesliv.
Det bästa med Pelmatic är deras snabba kommunikation, bra tillgänglighet och alltid ett jättebra informationsflöde.”

Jolanta, Specialist allmänmedicin