Uppdragsgivare
Bemanning läkare och sjuksköterskor

Vi löser din bemanning av både läkare och sjuksköterskor

Pelmatic har erfarenhet av kvalitetssäkrade bemanningslösningar sedan 1979. Genom flerårig bemanning av läkare och sjuksköterskor till kommuner, regioner och privata aktörer i hela Sverige har vi skapat en förståelse för er verksamhet. Vi förstår er verksamhet, ser era behov och kan matcha behoven med våra noga utvalda konsulter. Oavsett om det gäller kortare eller längre uppdrag, specialister eller hela avdelningar, skapar vi trygga bemanningslösningar för att ni ska kunna fokusera på er verksamhet.


Kvalitetssäkrad bemanning av läkare och sjuksköterskor

Pelmatic är ett Auktoriserat Bemanningsföretag.

Kvalitetssäkrade bemanningslösningar sedan 1979.

 Certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Alla konsulter kontrolleras genom IVO, HOSP och belastningsregister.

Kontinuerlig uppföljning under hela uppdragets tid.

Kvalitetssäkrade urvalsprocesser.

Kvalitetssäkrat arbetssätt

Har du höga krav på kvalitet? Det har vi med. Därför arbetar vi systematiskt med kontinuerlig uppföljning och utvärdering av alla våra konsulters uppdrag. Även vår interna verksamhet granskas noga för att säkerställa att vi uppnår den höga kvalitet vi eftersträvar och att ständigt förbättras. Självklart är Pelmatic ett Auktoriserat Bemanningsföretag och vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.


Kvalitetssäkrad personal

Våra konsulter är noga utvalda av oss och vi nöjer oss bara med de bästa. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs och vad som förväntas av våra konsulter. Vi genomför grundliga intervjuer innan vi presenterar konsulten för er. I urvalsprocessen ingår även kontroller genom IVO, HOSP och i belastningsregister. Självklart tar vi referenser från tidigare arbetsplatser. Med vår erfarenhet och våra noggranna kvalitetskontroller av såväl konsulter som arbetssätt kan vi med stolthet säga att det arbete vi utför är av högsta kvalitet.


Pelmatic förstod och löste snabbt vårt bemanningsbehov

”Medtanken Group var liksom många andra vårdgivare involverade i massvaccinationen mot Covid 19 under fas 4. Inom Västra Götalandsregionen var vi ett av de vårdbolag som tog ett stort ansvar. Det innebar också en stor utmaning att skapa bemanning till att utföra den stora mängden vaccinationer. I detta skede var Pelmatic mycket snabba och inom kort hade vi tillgång till ett flertal sjuksköterskor som hjälpte till med att skapa en kanonupplevelse för den stora mängden göteborgare som Medtanken vaccinerade under sommaren. Jag kan varmt rekommendera Pelmatic.”

Hans, Grundare MedproClinic Group och nuvarande Affärsutvecklingschef Medtanken Group, läkare, ph. d

Är du i behov av bemanningspersonal?