Sjuksköterske bemanning


Sjuksköterskor är grunden

Vad vore vårdsverige utan våra fantastiska sjuksköterskor? Ni är stöttepelarna som håller vården uppe och med er kunskap och ert engagemang bygger vi ett bättre vårdsverige.

Är du också en engagerad sjuksköterska, men som kanske söker ett nytt, tryggt sätt att arbeta på? Om du vill styra din vardag efter dina egna förutsättningar och känna verklig arbetsglädje, då är du välkommen till Pelmatic!


Bli en del av gemenskapen på Pelmatic!

Med stort ansvar och mycket arbetsglädje bemannar och förbättrar vi vårdsverige tillsammans med dig som sjuksköterska. Pelmatic ger dig en trygg anställning där du helt och hållet kan fokusera på ditt jobb. Du behöver inte tänka på det administrativa som boende, resor och avtal, det ordnar vi. Medan du tar hand om vården, tar vi hand om dig!


Vi ses på våra konsultträffar!

Arbetsglädje är en ledstjärna inom Pelmatic. Det ska genomsyra allt vi gör och kännas ända ut till patienterna. Därför lägger vi stor vikt på att våra konsulter ska trivas och må bra. Ett sätt är genom våra konsultträffar som vi arrangerar regelbundet runt om i Sverige.


Varför Pelmatic?

• Flexibelt – Ta kontroll över din egen vardag och välj uppdrag som passar dig.

• Tryggt – Vi har funnits i bemanningsbranschen sedan 1979. Kollektivavtal med lön, tjänstepension och försäkringar. Alltid tillgängliga via vår jourtelefon.

• Enkelt – Bara en kontakt. Tillsammans med din konsultchef löser ni alla frågor.

• Smidigt – Vi tar hand om allt det administrativa, medan du fokuserar på ditt uppdrag.

När jag arbetar med omvårdnaden sköter Pelmatic det administrativa.

”Jag har jobbat som konsult hos Pelmatic i många år nu och trivs mycket bra. Jag har haft många intressanta uppdrag inom akutkliniker, medicin-, kirurgi-, ortopedavdelningar och inom geriatriken. Jag kan själv välja när jag är ledig och när jag arbetar med omvårdnaden sköter Pelmatic det administrativa. Genom arbetet har jag dessutom fått träffa nya människor och uppleva nya städer.”

Anders, Legitimerad sjuksköterska