lediga jobb på huvudkontoret i karlskrona


konsultchef inom läkarbemanning sökes tll vår expansion i karlskrona

Söker du en arbetsgivare som kan erbjuda ett utvecklande och omväxlande arbete i en avslappnad atmosfär med högt i tak och mycket värme? Drivs du av relationsbyggande försäljning samt blir motiverad av högt uppsatta mål?

Pelmatic är det familjära bemanningsföretaget som bemannar med sjuksköterskor och läkare. Som ett snabbt växande bolag med hög expansionstakt välkomnar vi nu ytterligare en kollega till tjänsten som konsultchef till vårt team inom läkarbemanning.

Din roll
Som konsultchef jobbar du med bemanning av konsulter inom hälso-och sjukvården, främst läkare. Våra kunder finns i regioner och hos privata vårdgivare. Du ansvarar för att tillsätta deras behov med rätt utvalda konsulter. Du är med i hela bemanningsprocessen, från första kontakt till referenstagning, matchning, förhandling och avtalsskrivning. Telefonen är ditt främsta arbetsverktyg där du har tät kontakt med konsulter och kunder för att bygga relationer samt utvärdera och följa upp att god kvalitet levereras.

Du kommer tillhöra ett arbetsteam med kollegor som strävar mot gemensamt uppsatta mål. Tillsammans i teamet lägger ni upp strategier och planerar arbetet framåt.

För att förbereda dig för denna roll får du en omsorgsfullt framtagen introduktion uppdelad i flera steg med handledning och löpande stöttning utifrån behov.

Du som söker
För att trivas som konsultchef hos oss bör du ha en god social förmåga, lätt för att bygga relationer samt känsla för service.

Gott ordningssinne är en fördel eftersom du kommer arbeta med många konsulter och processer parallellt. Du är lyhörd mot konsulter, kunder, kollegor och har tydligt affärsfokus.

Som person har du hög arbetsmoral och värderar en trivsam arbetsplats.

Du söker en heltidstjänst där du har valmöjligheten att själv bestämma din lönenivå genom att välja antingen fast månadslön eller en delvis provisionsbaserad lön.

Lär känna oss
Pelmatic är ett familjeägt bemanningsbolag som grundades år 1979. Då låg fokus på konsultbemanning inom industrin.

Sedan 2002 har vi helt och hållet fokuserat på bemanning inom hälso-och sjukvård där vi erbjuder kvalitetssäkrade och hållbara bemanningslösningar. Med stor förståelse för de utmaningar som svensk sjukvård står inför, har Pelmatic utvecklats till en stabil partner till mängder av vårdinrättningar.

Vår arbetsfilosofi kallar vi The Pelmatic Way vilket innebär att vi förbättrar vårdsverige. Varje medarbetare ska känna arbetsglädje, vara stolt över sitt arbete, sina medarbetare och sin arbetsplats. Varje medarbetare och arbetsplats ska våga sticka ut med det som gör dem unika.

The Pelmatic Way är också ett förhållningssätt i att ge det bästa bemötande mot andra i sitt dagliga arbete, inte bara kunder och konsulter, men även sina medarbetare. När man arbetar enligt The Pelmatic Way tar man ansvar för att bidra med det bästa till sin egen och sina medarbetares arbetsmiljö.

Är du nyfiken på hur det skulle vara att bli en del av oss?
Hör av dig med din ansökan till vår affärschef Maja Sturkman.
maja.sturkman@pelmatic.se
0738-601 658

Publicerad: 7 juni 2022