lediga jobb på huvudkontoret i karlskrona


Nätverkande konsultchef i ett expansivt företag

Som konsultchef på Pelmatic går du in i en fartfylld vardag, där teamkänsla och tävlingsanda gör att vi tillsammans når mål och sätter nya rekord. I denna roll blir du en nyckelspelare som ansvarar för att lösa våra kunders behov genom matchning med rätt konsult.

 

En dag som konsultchef

Du kliver in genom kontorsdörren och tar av dig skorna. Efter att ha hälsat alla god morgon sätter du dig i ditt team där ni tillsammans sätter strategier för dagen. Dina främsta verktyg är telefon och dator, där du hanterar inkomna förfrågningar samt nätverkar med konsulter och kunder.

Det är viktigt för oss att fira framgång och boosta varandra, då och då under dagen hör du ett plingande ljud från vår skeppsklocka följt av applåder från kollegorna.

 

Säljande konsultchef

Ingen tidigare erfarenhet av liknande jobb krävs, för oss är det du som individ som väger tyngst. Viktigt för tjänsten är att du är servicemedveten och har en kommunikativ personlighet. Du tycker om att nätverka och skapa smidiga och professionella konsult- och kundupplevelser.

 

Vi ger dig

– En spännande säljroll i ett expansivt familjeföretag där dina insatser kommer märkas

– Vi satsar på dig som individ där du har stor möjlighet att påverka din ersättning

– Nöjda kollegor, 2023 års personalenkät visade på 100% personalnöjdhet på huvudkontoret i Karlskrona

– En företagskultur som vi är mycket stolta över

– Vi gillar att bjuda på oss själva, det tror vi att du också gör

 

Vår unika företagskultur

Ta av dig skorna och stig på hos oss Pelmatic, ett av Sveriges mest erfarna bemanningsföretag inom hälso- och sjukvård.

Vår arbetsfilosofi kallar vi The Pelmatic Way vilket innebär att vi förbättrar vårdsverige. Varje medarbetare ska känna arbetsglädje, vara stolt över sitt arbete, sina medarbetare och sin arbetsplats. Varje medarbetare och arbetsplats ska våga sticka ut med det som gör dem unika.

The Pelmatic Way är också ett förhållningssätt i att ge det bästa bemötande mot andra i sitt dagliga arbete, inte bara kunder och konsulter, men även sina medarbetare. När man arbetar enligt The Pelmatic Way tar man ansvar för att bidra med det bästa till sin egen och sina medarbetares arbetsmiljö.

 

Ansökan

Är vi arbetsgivaren du letar efter?

Vi tar emot ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdatum, så tveka inte att visa intresse så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan till maja.sturkman@pelmatic.se