lediga jobb på huvudkontoret i karlskrona


Ekonomichef till Pelmatic


Har du erfarenhet inom ekonomi och är du dessutom en person som trivs i ett högt tempo?

Vi söker dig som vill använda dina kunskaper för siffror för att vara med och förbättra vårdsverige. Pelmatic är det familjära bemanningsföretaget inom hälso- och sjukvården.

Som ekonomichef hos oss får du möjlighet att vara med att bidra till Pelmatics starka tillväxtresa i ett familjeföretag med hjärtat på rätt ställe.


Din roll

Som ekonomichef hos oss på Pelmatics huvudkontor i Karlskrona leder och ansvar du för det operativa och strategiska ekonomiarbetet. Du kommer jobba för tre bolag inom vår koncern som alla är inom vårdbemanningsbranschen.

Du kommer ha en betydelsefull roll i ledningsgruppen och arbeta nära VD. Du leder ett team bestående av ekonomi, löneadministration och administration. Vidare ansvarar du för framtagande och presentation av ekonomiska rapporter och underlag till styrelse, VD och ledning. Du kommer arbeta verksamhetsnära och vara behjälplig och en stöttning i frågor som rör ditt område.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer bland annat bestå av:

– Övergripande ansvar för ekonomi, uppföljning och redovisning

– Budgetarbete

– Bokslut och årsredovisning

– Likviditetsplanering

– Statistikuppföljning

– Ansvar löneadministration

– Utveckling av ekonomiprocesser

– Prognosarbete

– Rapportering

– Personalansvar


Du som söker

Du har universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi alternativt likvärdig utbildning.

För arbetsuppgifterna är det meriterande att ha goda kunskaper i Excel, ekonomisystem och affärssystem. Du har lätt för att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet och ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut.

För att lyckas i rollen som ekonomichef är det viktigt att du har en god förmåga att leda, motivera och samordna på ett effektivt sätt för att nå gemensamma mål. Det är viktigt att du trivs med att samarbeta med andra människor och skapa goda relationer genom att vara lyhörd och omtänksam med god kommunikation.

Pelmatic som arbetsgivare erbjuder en öppen arbetsplats fylld med energi, tempo och arbetsglädje. För oss är det viktigt att du värderar en trivsam och prestigelös arbetsplats där du blir en del av gemenskapen på kontoret. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Lär känna oss

Ta av dig skorna och stig på hos oss Pelmatic, vi är familjeföretaget inom hälso- och sjukvården med den långa erfarenheten. Vi finns idag över hela Sverige och tillsammans med våra konsulter arbetar vi för att förbättra vårdsverige.

Hemma hos oss på huvudkontoret lägger vi stor vikt vid arbetsglädje. Här ska alla kunna trivas i en avslappnad atmosfär med högt i tak och mycket värme. Här tar vi av oss skorna och känner oss som hemma.

Vår arbetsfilosofi kallar vi The Pelmatic Way vilket innebär att vi förbättrar vårdsverige. Varje medarbetare ska känna arbetsglädje, vara stolt över sitt arbete, sina medarbetare och sin arbetsplats. Varje medarbetare och arbetsplats ska våga sticka ut med det som gör dem unika.

The Pelmatic Way är också ett förhållningssätt i att ge det bästa bemötande mot andra i sitt dagliga arbete, inte bara kunder och konsulter, men även sina medarbetare. När man arbetar enligt The Pelmatic Way tar man ansvar för att bidra med det bästa till sin egen och sina medarbetares arbetsmiljö.


Låter det här som en tjänst för dig?

Skicka in ditt CV idag.

Vi rekryterar löpande

Ansökan skickas till cecilia.petersson@pelmatic.se


Senast uppdaterad sida: 2022-11-22