Skräddarsydda och
högkvalitativa lösningar
i hemmet utefter dina behov

Vi ger guldkant i vardagen – det är en familjär och individcentrerad service som inkluderar både socialt stöd, praktiskt hjälp eller sjukvårdsinsatser i vardagen, vilket gör att varje dag kan bli något extra.

Välkommen hem till Pelmatic At Home
precis som att ha en sjuksköterska i familjen


20 års erfarenhet av individcentrerad service

Att se sina nära kämpa med ensamhet och självständighet kan vara överväldigande för dig som anhörig. Vi är medvetna om att tiden är knapp med krav från både jobb och familj, vilket gör det utmanande att ge det stöd och den kunskap som behövs.

Vi är ett familjeägt företag med 20 års erfarenhet som grundades av passionen för att skapa en trygg miljö där dina närstående kan leva ett självständigt och socialt berikat liv där åldrandet inte utgör ett hinder.

Vi vet att varje individ är unik, och därför erbjuder vi skräddarsydda helhetslösningar för att berika livet på alla plan. Vår individcentrerande service inkluderar både socialt stöd och praktisk hjälp i vardagen. Oavsett om det gäller sällskap, ärenden, personlig hygien eller medicinhantering, finns vi här med omsorgsfullt stöd. Vi kan vara din brygga mellan individen och vården för att säkerställa en trygg och bekväm tillvaro. Vi ger guldkant i vardagen, vilket gör att varje dag kan bli något extra.

Precis som att ha en sjuksköterska i familjen

Trygghet är en av våra främsta prioriteringar. Med en dedikerad kontaktperson, som följer med under hela uppdraget och handplockar personal utifrån individens behov, kan du känna dig säker på att dina nära får den omsorg de förtjänar. Vår personal, oavsett om de är legitimerad vårdpersonal eller ej, väljs med omsorg och respekt för individens välmående. Med oss kan du lita på att dina nära är i trygga händer, oavsett var de bor.


Varför ska du välja Pelmatic At Home?
För att hos oss får du

 Trygghet och säkerhet:
Varje individ tilldelas handplockad personal från var noggrant utvalda personalbas, med utförliga bakgrundskontroller för att säkerställa högsta standard av säkerhet och trygghet.

 Tystnadsplikt och sekretess:
Vi värnar om din integritet och säkerhet genom att hantera nycklar, larm och personuppgifter enligt väletablerade sekretessrutiner. Våra erfarna medarbetare är väl trogna med att upprätthålla tystnadsplikt och respektera den personliga integriteten.

 Familjeägt och individanpassat:
Som familjeägt företag strävar vi efter att skapa en varm och trygg atmosfär för både individen och deras anhöriga. För att säkerställa en trygg och bekymmersfri vardag erbjuder vi en individcentrerad service som är skräddarsydd efter varje individs unika behov.

Steg för steg – så här går det till för att komma i kontakt och boka pelmatic at home

1. Kontakta oss
Du kan nå oss genom att ringa vår kontaktperson eller fylla i kontaktformuläret nedan. Vid det första samtalet lyssnar vi noggrant på dina behov och önskemål.


2. Personalförslag
Om du är fortsatt intresserad arbetar vi igenom vår bas av personal för att hitta lämpliga kandidater. Om du önskar kan anhöriga och den enskilde individen träffa den föreslagna personalen. Vi återkommer sedan med förslag och en eventuell offert att se över i lugn och ro, och det är inget bindande.


3. Start och avtal
När vi har kommit överens om villkoren och du är nöjd med vårt förslag sker en avtalssignering och överenskommen start. 


4. Kontinuerlig kontakt
Vi finns med dig under hela processen och finns till hands för kontakt. Om det skulle behövas kan vi även anpassa och ändra tjänsterna efter behov över tid.


”Vi på Pelmatic At Home strävar efter att erbjuda en personlig och trygg hemmamiljö, och jag är stolt över att kunna hjälpa till med att skapa en meningsfull tillvaro hos varje individ”.

Maja Sturkman
Kontaktperson Pelmatic at Home
0738-601 658

maja.sturkman@pelmatic.se


Hur kan vi hjälpa dig?
Kontakta oss för en personlig service